Nää, väsyttää ihan tajuttomasti..

Eilen aamulla mentiin Holmalle 8:ksi ja välittömästi mä ja 3 muuta saatiin komennus Riihimäelle Prismaan PT:lle hyllyttämään. Ai ihanuus. Ajomatkaa 1 h suuntaansa, eilen olin kotona 17.50, kun reilu 30 min meni linkkuasemalta kotiin kävellessä... Tänään oli aamulla 5.30 herätys ja 6.30 piti käppäillä linkkuasemalle kun 7.00 oli lähtö Riksuun, kotona 17.40. Ja viel huomenna pitäs sinne mennä.

Jalat tappa mut!! Ja oikee olkapää ei pidä työnteosta :/

Päätin eilen illalla vähän kuvailla, mutten enää jaksanut laittaa kuvia koneelle.

Laitoin kaikkien käyttämieni lankojen vyötteet ohje-vihkosen taakse, jos vaikka joskus tarvii tietää pesuohjeita tai suunnittelee neuletta ja pitäs tiheyksiä yms. arvuutella..

Samun neuletakki on pisteessä tämä; takakappale valmistui jo 3 päivää (?!) sitten, toisesta etukappaleesta ½ tehty. Takakappaleen pituudeksi tuli 49 cm ja (yllätys) leveys unohtui mitata...

Päätin tänään vähän hemmotella itteeni, ja Antti sai taas kuulla ne perinteiset selitykset; "oli halpaa" "tulee tarpeeseen" "ihanan tuntusta" "alennus"... Mulkoili vaan ja tuhisi, mies.. <3

Mulle uusi tuttavuus Tahiti, 0,90 € kerä. Eilen kerkesin katella neuleohjeenkin Tahitille valmiiksi, eli värit on Samun 100 cm paitaan.

Ja toinen uutuus-uutuus (Novitan sivuilta[kaan] ei löytynyt infoa), nypylälankaa, 1,80 € kerä :) Tumppuja ajattelin sinisistä ja punasista, mut langan menekki on ihan halusessa. Siksi noinkin monta kerää. Ja värikkäästä pikku-örkkejä tms, vielä mietintämyssyn alla.

Jassoo, eiköhän tässä ollu tarpeeksi.. Neuletakin kimppuun mars!!