Kuviakin valmistuneista töistä olisi, mutta niitä julkaistaan vasta 9.11 ja 24.12. Eli salaisuuksia olen täällä puuhaillut :)

Tänään käytiin Samun kanssa ostamassa 6 mm puikot jotta saan aloittaa sen kaulahuivini teon. Kuvaa en viitsi edes puikoista laittaa, kaikkihan niitä on jo nähnyt.

Koko tämän viikon on ollut niin hienot ilmatkin, että ollaan pojun kanssa ulkoiltu min. 2 h päivässä. Tämäkin on hieman verottanut neulonta-aikaa ja -voimia, mut mun mielestä ihan positiivisella tavalla :)

Joululahjoja olen saanut aikaiseksi jo 9 kpl, 10:nes on aluillaan. Vielä niitä olisi muutama jäljellä, kunhan vaan keksisi että mitä tekisi. Ja sitten urakkana olisi kiinnittää jokaiseen lahjaan se "made by Minna"-lappu. Ja ne ei ole silitettäviä :/ No, aikaahan tässä vielä on ja kyllä sitä innostustakin löytyy.

Samun takki-langat himottaisi kovasti, oikein huutavat että "ottakaa pois pussista ja neulokaa!!" mut joulun jälkeen vasta... Sitten on se tilkku-projekti ja oma huivi, sekä Joggulle pitäisi alkaa suunnitella sitä Revontuli-huivia. Aina on kaikkea pientä. Niin ja onhan se mun oma neulepaitakin tekeytymässä! Hertti, sen ihan meinasin unohtaa.

Eiköhän tämä ole tässä, seuraavan kerran kuvien kera viimeistään 9.11 :D